Top 3 luxe campings met zwembad in Argelès sur Mer

Argelès sur Mer, gelegen in het departement Pyrénées Orientales, is de campinghoofdstad van Europa. Deze high-end woningen bieden een ruime keuze aan huurwoningen.

Le Bois Fleuri, een 5-sterren camping met zwembad in Argelès sur mer

Camping Le Bois Fleuri is de ideale plek voor een droomvakantie in Argelès sur mer in de Pyrénées-Orientales.

Dit vakantiedorp ligt in de prachtige badplaats Argelès sur Mer, op de grens met Spanje. Het is gelegen op een bebost landgoed van 15 hectare op slechts 6 km van de stranden. Het biedt een vakantie tussen zee en bergen, met mediterrane benen en uitzicht op de bergen dankzij de nabijheid van de prachtige stranden van Argelès en adembenemende uitzichten op de bergen.

Naast een bevoorrechte locatie biedt deze camping in Argelès sur mer met zwembad een verscheidenheid aan diensten en comfortabele accommodatie om u te verleiden.

Voor een luxe verblijf in de Pyrénées-Orientales beschikt deze camping in Argelès-sur-mer over alle diensten die u nodig heeft. Het restaurant Key Largo verwelkomt u 's ochtends en' s avonds. De Loco Pizza pizzeria serveert elke avond seizoensgebonden specialiteiten. In het hoogseizoen is er ook de Loco Café Bar en een ijssalon. De minimarkt is ook dagelijks geopend voor het geval je iets nodig hebt.

De diensten van deze camping in Argelès sur mer met zwembad omvatten ook een wasserette, barbecues en ander verhuurmateriaal, Wi-Fi-verbinding en een miniclub.

In het hart van het vakantiedorp Bois Fleuri wacht u een volledig verwarmd zwemparadijs van 900 m². Het omvat verschillende bassins. Het water wordt op een aangename temperatuur van 27°C gehouden. De camping biedt veel waterattracties. Gedurende deze tijd kunnen liefhebbers van nietsdoen zich uitstrekken op de ligstoelen in het solarium.

La Sirène, een prestigieuze camping met waterpark in Argelès

De camping bij Argelès sur mer met zwembad La Sirène, is een van de mooiste plekjes van de Languedoc-Roussillon. Het kan ook worden beschouwd als een van de mooiste campings van Frankrijk.

Camping La Sirène is een referentie in het zuiden van Frankrijk. Gelegen op een steenworp afstand van het strand van Argelès sur Mer, biedt deze 22 hectare weelderige groene omgeving alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Geopend in 1964, is het nooit gestopt met innoveren en investeren om zijn inwoners steeds meer comfort en diensten te bieden.

La Sirène heeft veel stacaravans, chalets en chalets. Met 10.000 m² inclusief 2.000 zwembaden is het waterpark op de camping in Argelès sur mer met zwembad een van de grootste in de Languedoc-Roussillon, maar ook in Frankrijk. Een waar tropisch paradijs, dit universum van frisheid en ontspanning bestaat uit een enorme lagune, twee overdekte en verwarmde zwembaden, een groot peuterbad en talrijke waterglijbanen.

Een van de binnenzwembaden van 620 m² is gereserveerd voor kinderen. Met zijn vele waterstralen, watervallen, klimwand en glijbanen is het naast een buitenspeeltuin een waar waterparadijs. Het aquatische ontwaken van de jongste vindt plaats in een andere lagune.

Volwassenen hebben toegang tot een tweede verwarmd binnenzwembad. Dankzij spa's en massagestralen garandeert de camping in Argelès-sur-mer met zwembad u welzijn en ontspanning, vooral omdat u kunt genieten van een massage in een speciaal uitgeruste lounge naast het waterpark.

Les Marsouins, luxe camping met zwembad in Argelès

Prachtige camping gelegen op ongeveer twintig kilometer ten zuiden van Perpignan en veertig kilometer van Spanje, Les Marsouins is een van de mooiste adressen in Argelès sur Mer.De nabijheid van het strand, de infrastructuur, de accommodatie en de attracties die er elk seizoen worden georganiseerd, zullen zeker bevallen vakantiegangers die hier de hele tijd komen ...

Op deze camping in Argelès sur mer met zwembad is er alles aan gedaan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit begint natuurlijk met het aanbieden van kwaliteitsaccommodatie, waarvan de grootte en het comfort variëren naargelang de wensen en behoeften van elke vakantieganger.

Natuurlijk heeft deze luxe camping in Argelès sur Mer een zeer goede infrastructuur, zoals een waterpark, dat als een van de grootste aan de Middellandse Zeekust wordt beschouwd! Vakantiegangers kunnen spetteren in een Californisch zwembad van 560 vierkante meter... waarvan het water zich onderscheidt door niet-prikkelend te zijn, in tegenstelling tot veel andere zwembaden! Toegegeven, het water op deze camping in Argelès sur mer, 5 sterren met zwembad, heeft de beste helende eigenschappen en het water is licht zout. Bovendien zorgen de vijf grote waterglijbanen van dit watercomplex ervoor dat jong en oud zich volledig kunnen uitleven! Vergeet tot slot niet dat er op zomerse dagen veel wateractiviteiten worden georganiseerd.

Les dernières publications "motorbooturk.nl"

motorbooturk.nl