Ardèche ontdekken tijdens het kamperen: een idee om uit te komen

Bent u op zoek naar een plek om aan uw behoeften te voldoen en een reis te maken die is afgestemd op uw vorm, uw vereisten en uw budget? De oplossing is met Ardeche camping, een must-see bestemming om uit te rusten en je batterijen op te laden onder de zon van een plattelandsstadje in het hart van de Ardèche. Een camping in de Ardèche biedt u een aangenaam verblijf, dichtbij de belangrijkste assen voor een ruime keuze aan excursies. Je zult gewoon versteld staan!

Camping

De viersterrencamping Ardeche heet u welkom in Privas, op een terrein van 5,5 hectare en biedt een zwemparadijs met 3 zwembaden, waarvan één overdekt, een peuterbad voor kinderen en een glijbaan met 2 banen. Uw vakantie in de Ardèche wordt onvergetelijk en vol activiteiten, voor alle categorieën vakantiegangers. Inderdaad, u heeft alle diensten die u nodig hebben om een ​​weekend te beleven tussen comfort en entertainment. Alles over de camping hier https://nl.ardechecamping.fr/.

Je hebt een restaurant, een snackbar en een bar voor je maaltijden of snacks, evenals grote ruimtes die zijn ingericht om te settelen en eventueel te picknicken. De wifi-verbinding beslaat de hele camping.

Activiteiten

Liefhebbers van natuur en trektochten kunnen wandelen langs de kleine rivier die langs de camping de Ardèche loopt. De meest actieve kan het voetbalveld nemen om met vrienden te spelen, of zich bij het multisportveld voegen om deel te nemen aan een partijtje jeu de boules.

Er is een tafeltennistafel, een speeltuin, een trampoline en een opblaasbaar kinderspeelgoed.

Er worden regelmatig culturele, sportieve en gastronomische uitjes georganiseerd. U kunt eraan deelnemen terwijl u het advies van ons team tot uw dienst volgt voor alle informatie of vragen.

Anderzijds kunt u voor groepen op maat gemaakte diensten aanvragen. Onze klantmanagers luisteren naar uw suggesties.

Accommodatie

Ardeche camping heeft ook aan uw comfort gedacht door u een stacaravan in de Ardèche te bieden die aan alle behoeften voldoet. Vind uw op maat gemaakte verhuur voordat u zich committeert aan:

Grasplaatsen van 100 m² of meer, die vakantiegangers verwelkomen in caravans, tenten of campers. Deze laatste heeft 10 A-elektriciteit, drie comfortabele, schone badkamers met gezinsdouches en een kindergedeelte. Warm water is gratis en er is toiletpapier aanwezig.
Voor campercampings is er een gratis loosterminal voor het legen van grijs water en het legen van de cassette en het opladen van het water.
De 4-persoons caravans van 19 m² beschikken over 1 ingerichte keuken, 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, 1 woonkamer met tafel en stapelbedden.
De canvas bungalows van 4/5 personen met een oppervlakte van 19 m² hebben 1 uitgeruste keuken, 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, 2/3 eenpersoonsbedden, 1 woonkamer en 1 tuinmeubilair.
De verhuur is van verschillende categorieën en biedt plaats aan 2 tot 6 plaatsen.
Toegankelijke 3/4 persoons chalets met ingerichte keuken, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met twee uitschuifbare bedden, 1 tuinmeubilair en 1 oprit.
Nu u alle details over de campings in de Ardèche, hun voordelen en de mogelijke activiteiten in de omgeving voor het hele gezin heeft, hoeft u alleen nog maar uw keuze te maken!

Les dernières publications "motorbooturk.nl"

motorbooturk.nl