Volg ons advies als u een boot wilt huren

Terwijl u zich ontspant aan de zeekust, kunt u de verschillende stranden van het resort bezoeken, de nabijgelegen eilanden bezoeken of tijd doorbrengen in een rustige baai, op het water - echt. En dit alles zonder het hoofdhotel te verlaten.

Welk jacht te kiezen?

De charme van dit type vakantie is dat u een boot van bijna elke grootte kunt huren. Van de kleinste, voor 1-2 personen, tot een grote comfortabele catamaran met veel hutten en uitrusting voor comfort en ontspanning, zoals barbecue en ontzilting. Het hangt allemaal af van voorkeuren en wensen. Als u bijvoorbeeld in contact wilt komen met de natuur en tijd buiten wilt doorbrengen, kunt u een zeilboot huren die geen hoge snelheid en bewegingen heeft vanwege de wind. Voor de liefhebbers van het bijzondere kunt u een catamaran of trimaran huren. Het gerucht dat zo'n voertuig traag is, had al veel eerder moeten komen. Vandaag de dag zijn ze op geen enkele manier minderwaardig dan gewone jachten. Bovendien is er veel meer ruimte op zo'n schip, zowel binnen als aan dek, en is het veld veel minder voelbaar, wat een gunstig effect kan hebben op het rustniveau.

Bootverhuur: tussen particulieren of tussen professionals?

Huren tussen professionals zorgt ervoor dat het proces goed en volgens de regels en veiligheid van de boot wordt uitgevoerd. Het is ook ideaal om geadviseerd te worden door een gekwalificeerd persoon. Het is ook mogelijk om de reis met een schipper te maken. Bootverhuur tussen particulieren is ideaal vanwege de eenvoud. Hierdoor kunt u over het algemeen profiteren van een betere prijs.

De datum van de reis: wanneer te vertrekken?

De beste periode in Frankrijk is waarschijnlijk mei, juni en september. Het is niet te warm. En u vermijdt de meest toeristische periode in juli en augustus. U vermijdt dus eerder de drukte van de boten en de wachttijden.

U heeft meer keuze uit de boten die momenteel op de markt beschikbaar zijn en profiteert vaak van een betere prijs.

motorbooturk.nl